Ja és obert el període de sol·licituds per a nous participants per a la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/03/2012

Ja és obert el període de sol·licituds per a nous participants per a la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa 2012, que finalitzarà el dia 30 d’abril.
Els nous ceramistes i terrissaires que hi vulguin prendre part han d’adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, una butlleta d’inscripció (que s’adjunta), sis fotografies de la seva obra i el CV professional.


Com en edicions anteriors, la Fira se celebrarà als carrers centrals de la vila coincidint amb la Festa del Càntir i la Festa Major d’estiu, amb moltes activitats de dinamització, com tallers de torn i de rakú, demostracions, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions, trepitjada de fang i altres.


El cost és de 150 € (serveis fira) + 14,26 € (taxa municipal) pels ceramistes i altres (parades de 3 x 2 mt) i de 245 € (serveis fira) + 28,52 € (taxa municipal) per les parades de 6 x 2 metres. El preu inclou un stand modular (ceramistes i altres), taula, llum i cobert per a tothom.
Més informació a:
www.museucantir.org

Deixa un comentari