Publicat el 29/11/2021

‘Lamparitas’, imatge guardonada amb el 1r premi. Autor: Jordi Ventura Carbó

Un cop va finalitzar el 15 d’octubre el termini de presentació d’imatges, el jurat del 13è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral es va reunir el 17 de novembre per decidir els guanyadors del primer, segon i tercer premi de la categoria general i el premi de la categoria infantil. Aquest va ser el veredicte:
– 1r premi per a Lamparitas, de Jordi Ventura Carbó.
– 2n premi per aCuca peluda, d’Antoni Barbany Bosch.
– 3r premi  per aPlourà, de Carme Mas Puig.
– Premi de la categoria infantil per a La soledat de la muntanya, de Lila Tamet Martínez.

Podeu veure-les al Facebook del Parc de la Serralada Litoral.

Premi del públic
Uns dies després, un cop finalitzat el termini de votacions el dilluns 22 de novembre a les 10 h, s’ha conegut el Premi del públic a la imatge amb més “m’agrada” a l’àlbum d’imatges del 13è certamen fotogràfic al Facebook del Parc, enguany, amb sorpresa.
Si bé la fotografia Canvi climàtic, arriben els elefants havia obtingut 66 “m’agrada”, les bases del Concurs no permeten que una mateixa persona obtingui més d’un premi i l’autora de la fotografia més votada és Carme Mas Puig, la guanyadora del 3r premi del jurat amb “Plourà”.
Per aquest motiu, el president del Consorci ha resolt atorgar a la fotografia més votada un accèssit i concedir el Premi del públic a la imatge Burriac mirant cap al cel, de Pere Alonso Riera, que ha estat la segona més votada amb 36 “m’agrada”.

Les fotografies seleccionades formaran part del calendari del Parc de l’any 2022 i de la mostra fotogràfica itinerant que s’exposarà a les diferents biblioteques i equipaments dins l’àmbit del Parc que formen part del programa Parcs i biblioteques… naturalment!

El 13è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral compta amb el patrocini de la Federació Catalana de Fotografia (FCF) i el jurat estava format per membres del cos de jurats de la FCF, el president del Consorci del Parc de la Serralada Litoral i un membre de l’equip tècnic del Parc.

Properament s’anunciarà la data i el lloc de l’acte d’inauguració de l’exposició de les imatges seleccionades, durant el qual s’atorgaran els guardons i premis als guanyadors, sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

 

Deixa un comentari