Publicat el 16/02/2022

El diumenge 10 d’abril, una nova edició del popular esdeveniment esportiu caldenc recorrerà el front marítim i alguns dels principals carrers del municipi

 

 

Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària derivada de la Covid-19, el diumenge 10 d’abril, Caldes d’Estrac correrà al ritme de la 32a Cursa Popular.
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de Gesport i dels consistoris de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, ha posat en marxa una nova edició del popular esdeveniment esportiu caldenc, que va ser organitzat per primer cop l’any 1982.
«Caldencs i caldenques, us animo a mantenir vives les nostres tradicions i sumar-vos a la nova edició de la Cursa Popular, que enguany arriba a la seva trenta-dosena convocatòria.
La prova comptarà amb un protocol per fer front la Covid-19, que s’adaptarà en tot moment a les mesures decretades per les autoritats sanitàries. Engresqueu-vos doncs a participar en el popular esdeveniment esportiu i gaudir de la nostra vila d’una manera diferent», afirma el regidor d’Esports, Joan Baró.

La 32a Cursa Popular de Caldes d’Estrac 3 Viles començarà a les 9 hores al Passeig dels Anglesos, davant de l’Hotel Colón, i finalitzarà a l’Esplanada de Can Muntanyà, una hora i mitja després del tret de sortida.
El recorregut, de deu quilòmetres de distància, vorejarà el front marítim i passarà per alguns dels principals carrers de Caldes d’Estrac, així com per Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt.
La prova estarà oberta a totes les persones majors de 14 anys i comptarà amb un avituallament al quilòmetre cinc, on hi haurà aigua, i un avituallament a la meta, on hi haurà aigua, isotònic i fruita. Així mateix, hi haurà premis, medalla o trofeu, per a les diferents categories.

En aquest sentit, el passat dimarts 8 de febrer, es van obrir oficialment les inscripcions.
Les persones interessades podran apuntar-se al  – web oficial –  de la prova esportiva fins al pròxim divendres 8 d’abril, a les 9 hores, o fins a arribar a les 500 persones inscrites.

En cas d’haver-hi places disponibles, el mateix diumenge 10 d’abril, de 7.30 a 8.45 hores, es podrà fer la inscripció a la zona habilitada a l’Esplanada de Can Muntanyà. Les persones inscrites rebran una samarreta amb el logo de la cursa i una bossa del corredor amb obsequis de les empreses patrocinadores.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

Deixa un comentari