IX Trobada de Flabiolaires Escolars al Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/05/2018

La trobada té com a objectiu principal utilitzar el flabiol i el tamborí com a instruments de treball i aprenentatge a través dels quals assolir les competències pròpies de l’àrea de música

El proper dijous 17 de maig a les 11:00h i a la Plaça Ramón i Cajal del Masnou, 350 infants de 6 escoles diferents celebraran la IX Trobada de Flabiolaires Escolars.
La trobada reuneix cada any mestres i alumnes de diversos centres de Catalunya que duen a terme el projecte “El Flabiol a l’Escola”, que té com a objectiu principal utilitzar el flabiol i el tamborí com a instruments de treball i aprenentatge a través dels quals assolir les competències pròpies de l’àrea de música.
Cada escola realitzarà una mostra de diferents entremesos i espectacles treballats al llarg del curs, i els infants faran de músics, balladors i actors, assumint la globalitat de l’activitat artística.
El flabiol, instrument eminentment de carrer, facilita que el treball musical realitzat a classe es plasmi en unes activitats col·lectives més enllà de l’aula de música i de la pròpia escola.
L’organització va a càrrec de l’ACE “La Riscla”, l’Escola Bergantí i l’Ajuntament del Masnou, que us conviden a assistir-hi i a gaudir de la música i l’espectacle.
Més informació a www.flabiol.es.

Deixa un comentari