IX – Cicle de Concerts Simfònics, La ´Quarta´ de Mahler | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/11/2011

El Conjunt XXI!, creat l’any 2006 i integrat per joves músics de gran talent ha creat un nou concepte d’orquestra integrada per 13 músics que pretén fer arribar el repertori escrit per a grans orquestres simfòniques a indrets on habitualment no es poden escoltar aquests repertoris tan estimulants i genials.
Amb el simfonisme de cambra busquem de combinar les millors experiències que produeix la música simfònica i la música de cambra en un mateix grup. D’aquesta forma el grup se situa a mig camí entre una orquestra simfònica i un grup de música de cambra. La major part del repertori prové d’obres simfòniques que el nostre equip de compositors ha adaptat especialment per a la formació.
ConjuntXXI! se suma a l’efemèride dels 100 anys de la mort de Gustav Mahler amb aquesta original proposta: la versió per a ensemble de cambra de la seva quarta simfonia, basada en l’arranjament que Arnold Schönberg va fer per a la seva Societat de Concerts de Viena a principis del segle XX.
Aquesta versió de cambra ens permetrà apreciar una de les simfonies més importants de Mahler en tots els seus matisos i colors més íntims i permetrà acostar aquesta gran obra del repertori simfònic a nous públics. Per a l’ocasió ConjuntXXI! ha convidat a una de les cantants joves amb més talent i projecció de l’actualitat, la mezzosoprano Anna Alàs, de reconegut prestigi arreu d’Europa.


Data: Divendres, 25 de novembre del 2011
Hora:
2/4 de 9 del vespre
Lloc: Foment Mataroní (C/Nou, 11 – Mataró)
Motiu: IX – Cicle de Concerts Simfònics
Preu: 18 € / 16 € (per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental i jubilats)
www.matarofoment.org/musica

Deixa un comentari