IV Mercat de les Arts del Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/06/2011

El diumenge 26 de juny de 2011 entre les 17 i les 22 hores als jardins de Can Malet tindrà lloc el IV Mercat de les Arts del Masnou, un espai per exposar-hi i vendre-hi obres d’art. La iniciativa vol apropar l’art a la vida quotidiana del Masnou i crear espais de difusió i venda d’obres d’art, fomentant així la creació i les relacions entre artistes i públic. Hi participen 20 artistes locals i 3 d’altres indrets.

Paral·lelament, la Casa de Cultura acollirà una exposició col•lectiva de 12 artistes locals participants en el Mercat de les Arts. La selecció de la mostra s’ha encarregat a Jordi Barnadas, president del Gremi de galeristes de Catalunya, Josep Botey i Baró, director d’AB, Galeria d’Art (Granollers) i a l’artista masnovina Victòria Pujadas, amb l’objectiu de reactivar els circuits que es generen entre els diferents agents del món de l’art, un dels quals és el que relaciona els artistes amb el mercat artístic.
La inauguració de l’exposició tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 19 hores a la Casa de Cultura i es podrà visitar fins el 27 de juliol de 2011.

Deixa un comentari