Itinerari guiat pel nucli històric de Caldes. Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/09/2012

A Caldes d´Estrac, l´historiador Ramon Bruguera ofereix un itinerari guiat pel nucli històric de la població, en un recorregut que mostrarà el patrimoni arquitectònic, arqueològic i monumental del municipi. Dissabte, 29 de setembre de 2012  –  2/4 d´11 matí
Lloc:
Esplanada Can Muntanyà
Ho organitza: Arrels Cultura i Ajuntament de Caldes d´Estrac
Preu: Gratuït
Les Jornades Europees del Patrimoni arriben aquest any a Catalunya més vives que mai. El cap de setmana del 28, 29 i 30 de setembre, municipis de tot el territori mostraran el millor del seu patrimoni a través de portes obertes, visites guiades i activitats de tota mena.
Enguany, hi ha 2 novetats: per una banda, un concurs fotogràfic que et pot fer guanyar un cap de setmana per a 2 persones per conèixer el nostre patrimoni. Per altra banda, també podràs participar a Viquimaratons per tot Catalunya i convertir-te en un viquipedista privilegiat.
Més de 360 activitats: Exposicions, conferències, portes obertes, visites guiades, tallers, rutes a peu, concursos. Durant 3 dies, 200 municipis de tot Catalunya ofereixen més de 360 activitats de tot tipus. Diferents formes d’apropar-nos a la riquesa patrimonial del nostre país i descobrir llocs històrics, arquitectura monumental, jardins, arqueologia clàssica o museus, entre moltes altres possibilitats.
www.caldetes.cat

Deixa un comentari