Publicat el 28/07/2015

Irene Mayol i Paula Montero ja són a Colòmbia. Les dues persones becades per l´Ajuntament per participar en una estada solidària viuran en primer persona l´experiència de la cooperació internacional i el suport al desenvolupament.
Ho faran acompanyant i convivint durant tres setmanes amb diferents associacions que treballen a la zona del Sector de Bajo Ariari (al departament de Meta) i del Sector de riu Guayabero (al departament de Guaviar). A través d´entrevistes i amb una càmera en mà per enregistrar-ho tot, entraran en contacte amb la comunitat camperola de la zona i s´aproximaran a la seva realitat, tot creant una eina de difusió i sensibilització a través de les imatges enregistrades i del seu propi testimoni. Durant l´estada i un cop tornat, participaran d´accions concretes per explicar la seva experiència a la població.
Podeu seguir la seva estada solidària a través del blog
www.eldiaridelesestades.wordpress.com.
Paula i Irene van arribar el passat diumenge a l´aeroport de Bogotà on van ser rebudes per  Miguel i Natàlia, de l´associació International Action for Peace (IAP) i que acompanyaran a les dues noies alellenques durant gran part del seu viatge.

Deixa un comentari