Intent de Rècord Guinnes de carxofes a la brasa a Pineda de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/03/2018

Pura Brasa i Josper es llencen a aconseguir el Rècord Guinnes de carxofes a la brasa d’un sol cop a Pineda de Mar.

I ho fan juntament amb l’Ajuntament del municipi i amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Estrella Damm i Inèdit, així com de la Cooperativa Agrícola del Prat, en benefici de la Fundació Banc dels Aliments.

El pròxim 17 de març, Pineda de Mar serà protagonista d’un repte èpic, dirigit pel restaurant Pura Brasa i la marca de forns Josper: batre el Guinness World Records per la major quantitat de carxofes fetes a la brasa d’un sol cop i per primera vegada, en tota la història del Rècord Guinness.

Després de reunir tots els requisits que aquesta organització demana per lliurar el guardó, Pura Brasa i Josper han obtingut la llicència per aconseguir aquesta fita i ser els primers a batre aquest nou repte. Fins ara, ningú ha dut a terme una aventura igual: 12.500 carxofes a la brasa en només una hora. Per vèncer aquest registre, hi haurà un espectacular desplegament de mitjans logístics i gastronòmics a la Platja dels Pins de Pineda de Mar, on tots els que vulguin venir a participar i tastar les exquisides carxofes, també seran protagonistes de l’esdeveniment.

D’altra banda, l’organització ha establert preus especials per tal que les famílies puguin anar a passar el dia i gaudir d’una jornada completa. Preus: 2 carxofes + salsa romesco = 2 euros (beguda no inclosa) o 2 carxofes + salsa romesco + botifarra + pa amb tomàquet + beguda = 6 euros.

L’esdeveniment tindrà un caràcter solidari, ja que part dels beneficis de la venda es destinaran a la Fundació Banc dels Aliments.

Deixa un comentari