Publicat el 28/08/2017

No hi ha rastre del cotxe amb el qual viatjaven la parella de joves desapareguda, veïns de Cabrils i Arenys de Munt.

Bombers i Mossos d’Esquadra rastregen intensament aquest dilluns el pantà de Susqueda per intentar localitzar la parella del Maresme desapareguda des de dijous. Els equips de rescat intensifiquen la recerca per terra, aigua i aire però, de moment, encara no hi ha rastre dels joves de 21 i 23 anys ni del cotxe amb el qual viatjaven, un Opel Zafira de color blau. “La dificultat de la recerca és que no tenim un lloc fix on buscar, estem cobrint des de la zona més propera al pantà fins a zones més àmplies d’accessos per camins”, ha explicat el cap de guàrdia de la regió d’emergències de Girona, Toni Valdepeñas. Les càmeres que graven els vials d’accés al pantà tampoc han enregistrat el vehicle.

Unitats subaquàtiques dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat pentinen el pantà de Susqueda, efectius terrestres recorren els possibles camins d’accés a la zona i dos helicòpters s’alternen per pentinar una superfícies més àmplia. L’objectiu és buscar qualsevol rastre sobre la parella del Maresme que va desaparèixer dijous.

El cap de guàrdia de la regió d’emergències de Girona, Toni Valdepeñas, ha recordat que entre els plans de la parella hi havia anar al pantà de Susqueda per fer una excursió amb caiac. Per això, també analitzen les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha en alguns dels vials d’accés per detectar si el vehicle, l’Opel Zafira de color blau, va passar per allà.

“Encara no hem localitzat el vehicle”, ha detallat. De fet, tant Bombers com Mossos intenten trobar el cotxe per poder acotar més la zona de cerca de la parella. “La dificultat de la recerca que no tenim ben bé una zona definida i estem abastant una superfície molt àmplia”, ha explicat.

Per això, a banda de resseguir els diferents camins d’accés al pantà, també estan rastrejant els municipis més propers per descartar que el cotxe estigui aparcat allà. “Com que estem pentinant una zona molt àmplia, ho fem de forma coordinada i amb diferents estratègies, a la zona més propera al pantà es fa recerca més intensiva i, a la més allunyada, fem cerca més àmplia per a la qual necessitem més recursos”, ha concretat Valdepeñas.

Els desapareguts són veïns de Cabrils i Arenys de Munt. La família ha demanat la col·laboració de la ciutadania a través de les xarxes socials, per tal de poder trobar els joves el més aviat possible. A banda de Susqueda, també creuen que els joves podien anar a Tamariu o al Montseny.

ACN Susqueda

Deixa un comentari