Publicat el 30/06/2021

Una campanya iniciada des de la Regidoria de Gestió i Equipaments per fer front a l’emergència climàtica

Des de la Regidoria de Gestió i Equipaments es va posar en marxa fa uns mesos la instal·lació de plaques fotovoltaiques a tres equipaments municipals ocupats per la pista ludicoesportiva de la zona escolar, l’edifici de Correus i l’Espai Jove Altell.
Aquest últim es preveu que finalitzi en les pròximes setmanes amb una coberta fotovoltaica que genera 8.208 kWh. A aquesta potència es suma la de correus que produirà 15.730 kWh i la situada a la zona escolar amb uns 87kWh de potència elèctrica. Les tres actuacions permetran alimentar amb energia renovable els equipaments municipals del voltant.

Aquestes instal·lacions s’emmarquen dins d’una campanya iniciada pel compromís mediambiental de l’equip del govern que té com a objectiu augmentar el grau d’autosuficiència energètica del municipi, fomentar les energies sostenibles i fer front a l’emergència climàtica.
Totes les dades indicades en aquesta notícia estan recollides al Pla d’Actuació Municipal (PAM). Des de l’Ajuntament de Cabrils convidem a la ciutadania a visitar la pàgina web del PAM on podran veure de forma detallada les principals accions que es duen a terme per tal d’assolir els objectius estratègics establerts pel govern municipal.

 

Deixa un comentari