Publicat el 04/03/2022

Dues carpes a la plaça Pompeu Fabra recolliran les aportacions de la ciutadania des de les 9 del matí fins a les 21 hores

 

 

La plaça Pompeu Fabra de Badalona acollirà aquest cap de setmana un punt de recollida de material per ajudar la ciutadania ucraïnesa.
L’Àrea de Solidaritat, Cooperació i Migracions de l’Ajuntament de Badalona instal·larà dues carpes a la plaça de Pompeu Fabra que estaran situades una a la banda de l’avinguda d’en Martí Pujol i l’altra a la banda del carrer de la Creu a tocar de la sortida del Metro.
Amb el suport de Protecció Civil i persones voluntàries, es recollirà material des de les 9 del matí fins a les 21 hores durant el dissabte 5 i diumenge 6 de març.
L’alcalde Rubén Guijarro participarà en la campanya de recollida aquest dissabte a les 12 hores.

Aquesta actuació de recollida d’ajut humanitari està coordinada a través del Consolat General d’Ucraïna a Barcelona.
Bàsicament, el material que es sol·licita és:  roba (mitjons, roba tèrmica, guants, bolquers per a infants…); aliments (conserves, llet en pols, galetes…); medicines i altres elements com sacs de dormir, tendes de campanya, mantes tèrmiques o llanternes.

Per mostrar el suport de l’Ajuntament, l’alcalde Rubén Guijarro i tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrent, s’han reunit aquest divendres al matí amb representants de la comunitat ucraïnesa de Badalona. Durant la trobada, l’alcalde ha explicat com funcionarà la campanya de recollida d’ajut d’aquest cap de setmana i les accions de col·laboració previstes per l’Ajuntament.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari