Publicat el 14/03/2014

Animeu-vos a participar a la 20a. Pedalada de Muntanya de Cabrils el proper diumenge 27 d´abril. Es tracta d´una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar: promocionar l´esport de la bicicleta de muntanya. Enguany, celebra el 20è aniversari de la prova


L´assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar a més de 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.
L´edició d´enguany constarà de dos circuits, d´uns 22 i 42 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir de l’entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats de 820 i 1.500 m. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.
Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.
A més a més, pels que vulguin més emoció, podran allargar el recorregut llarg amb un tram aventura d´uns 14 km (Circuit Aventura by TWONAV), sense marcar, i a seguir només amb l´ajuda d´un GPS.
Com ja hem fet en les dues darreres edicions, tot i no ser competitiva, també hi haurà control de temps mitjançant un xip incorporat al dorsal.
Durant el circuit estan previstos avituallaments i s´acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs  aviseu-nos amb temps (un mail a
sccabrils@gmail.com) i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.
A més, tots els participants rebran una motxilla d´hidratació, obsequi exclusiu i commemoratiu d´aquesta edició.
L´edició 2013 de la Cabrilenca ha estat finalista a l´edició dels Premis Finixer 2013 a la millor cursa de l´any, que escullen els propis participants a les diferents proves
Només inscripcions per internet i anticipades, fins el dimecres 23 d´abril o arribar al límit de 900 participants.
Inscripcions:
http://pedaladadecabrils.blogspot.com.es/2012/01/inscripcio.html
No hi haurà inscripcions el dia de la pedalada

Deixa un comentari