Publicat el 23/09/2018

El Concurs de Música Jove torna a obrir inscripcions amb nom nou

MARESMUSIC és el nom amb què es dóna el tret de sortida al certamen organitzat pels ajuntaments de Montgat, Cabrils, Vilassar de Mar i El Masnou.

L’edició d’enguany presenta novetats com ara la gravació d’un spot on es mostraran espais dels municipis participants acompanyats de joves músics que han participat en edicions anteriors del concurs. Enguany El Masnou torna a ser el municipi amfitrió de la final que se celebrarà el 17 de novembre.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 22 d’octubre a través del web www.maresmusic.cat i les novetats es podran anar seguint en els perfils de Facebook i Instagram del concurs.
Enguany es tornen a convocar dues categories:
la categoria A, per a grups amb membres empadronats als municipis de Montgat, Cabrils, Vilassar de Mar o El Masnou, i
la categoria B, per a grups amb membres empadronats a municipis del Maresme.

El concurs es presenta com a plataforma per donar suport i promocionar els grups locals de música jove dels municipis adherits, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i fomentar la professionalització del talent jove.
Cal recordar que l’any passat, el grup Lombao, del qual forma part la cantautora vilassarenca Clara Lombao, va guanyar el concurs en la categoria A.

Fot: la regidora de Joventut de Vilassar de Mar amb el grup Lombao)

Deixa un comentari