Publicat el 02/10/2020

Arriba la segona edició de les Jornades Fent Xarxa, un espai d’aprenentatge per a les entitats sense ànim de lucre registrades a l’Ajuntament de Mataró

A través de sessions participatives, les entitats participats podran aprendre coneixements, compartir idees i treballar conjuntament amb visió comunitària.
Podeu formalitzar la vostra inscripció a les Jornades omplint aquest formulari:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPJcPTNdyY1nhgFFv1zaCi0edesI8DtgldTiEB4HXoHmTuhQ/viewform

Programa de les jornades Fent Xarxa 2020

– SESSIÓ 1. Treball cooperatiu: Com crear i gestionar un banc de recursos compartit? 15 d’octubre de 18.30 a 20.30 h. Plataforma Zoom.
FundEsplai dinamitza aquest espai. Aprendrem a dissenyar i utilitzar un banc de recursos per a entitats. Facilitarem les eines per a l’autogestió de recursos de tot tipus, materials, habilitats i coneixements, recursos humans…

– SESSIÓ 2. Conferència interactiva: Fer xarxa entre entitats. Associacionisme i treball comunitari. 16 d’octubre de 18.30 a 20 h. Plataforma Zoom.
El ponent d’aquesta sessió és Roger Buch, Responsable del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya. Professor de la Universitat Ramon Llull i expert en participació ciutadana, tercer sector i associacionisme.

– SESSIÓ 3. Col·loqui participatiu: Trobada amb les entitats. 17 d’octubre de 10 a 12 h. Centre Cívic Pla d’en Boet. (En cas de no poder-se celebrar presencialment a causa de les mesures de seguretat per la Covid-19, la sessió tindrà lloc telemàticament.)
En aquest espai de posada en comú, es farà la presentació del nou web www.entitatsmataro.cat i dels recursos disponibles. Així mateix es realitzarà una síntesi del treball realitzat en les sessions 1 i 2, acabarem la jornada amb un torn obert de paraula en format col·loqui.

En la primera edició, el juny del 2019, una de les propostes de les entitats participants va ser poder establir una periodicitat anual per celebrar més edicions de la Jornada Fent Xarxa, amb l’objectiu de dotar de continuïtat el projecte i així consolidar sinergies o bé establir-ne de noves. Les demandes més recurrents que les entitats van formular en l’edició de l’any passat van ser: aconseguir una agenda de ciutat on es recullin tots els actes i també els organitzats per entitats, disposar d’un banc recursos materials compartit, millorar la difusió de les activitats que organitzen les entitats i tenir més eines per arribar als mitjans de comunicació. En aquesta segona edició l’objectiu és donar continuïtat a les inquietuds expressades en l’edició passada.

 

 

Deixa un comentari