Publicat el 31/03/2021

El centre d’empreses Casa del Marquès del Masnou ofereix sis accions formatives telemàtiques que s’imparteixen entre el 14 i el 29 d’abril

El Centre d’Empreses Casa del Marquès ha obert les inscripcions de sis accions formatives que s’imparteixen de forma gratuïta i telemàtica entre el 14 i el 29 d’abril.
S’adrecen a emprenedors i emprenedores que o bé inicien el seu negoci o bé volen consolidar aspectes pràctics útils per al funcionament del negoci. Aquestes conferències i tallers s’agrupen dins la iniciativa titulada el Mes de l’Emprenedoria.

La jornada inaugural tindrà lloc el 14 d’abril, a les 10 del matí i de forma telemàtica. S’impartirà la conferència “Canvia de Mentalitat: emprèn”, a càrrec d’Ainoa Fornós, fundadora de New Mindset for the New Wave i Desde el Mindset. Maria Llarás, quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de Promoció Econòmica serà l’encarregada de presentar aquest conjunt d’accions formatives que pretenen donar eines per a la generació i consolidació de projectes empresarials sòlids.

Per participar, tant a la jornada inaugural com a les accions formatives, cal omplir prèviament el formulari d’inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_wWb-AnTnp1ldplhUiGp8zb8Be_UbtLm47gHY0cX5PDzfiQ/viewform. Les inscripcions ja estan obertes.

Els cursets i tallers són els següents:
Utilització simple i eficaç del certificat digital, la signatura electrònica i la factura electrònica a l’empresa.
14 i 15 d’abril (de 16 a 18 h).
Simula en diferents escenaris el futur de l’empresa.
19 i 21 d’abril (de 16 a 18 h) i 26 i 27 d’abril (de 10 a 12 h).
Com trobar finançament alternatiu als bancs.
20 i 22 d’abril (de 10 a 12.30 h).
Com fer atractiu el teu producte o servei. Desviem l’atenció de la COVID-19.
20 i 22 d’abril (de 16 a 18 h).
Deu coses que els autònoms han de saber i ningú no els explica.
21 i 29 d’abril (de 10 a 12 h).
Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci.
26, 27, 28 i 29 d’abril (de 16 a 18 h).
El programa complet del Mes de l’Emprenedoria conté més detalls sobre els continguts que s’abordaran en cadascuna de les accions formatives. Consultar programa: https://elmasnou.webmunicipal.diba.cat/media/repository/promocioeconomica/jornades_actes/Mes_Emprenedoria_Abril_2021_Programa.pdf
Centre d’Empreses Casa del Marquès: https://casadelmarques.cat/

 

 

Deixa un comentari