Publicat el 12/11/2021

Les actuacions estan incloses en el full de ruta de millora del Mercat Municipal

A principis del mes de novembre es van iniciar les obres al Mercat Municipal, actuacions incloses en el full de ruta de la posada en marxa de millora de l’espai del Mercat Municipal, i que duraran fins a finals del mes de novembre.

Les accions que s’estan realitzant corresponen al revestiment de pladur de les illes del Mercat més malmeses i que serviran com a pas previ a les obres de millora del Mercat Municipal.
A més, la instal·lació dels revestiments suposa la creació d’un nou espai dintre del Mercat Municipal, ja que serviran com a lloc d’exposicions i mostres.
Així, està previst que l’exposició “Comerços emblemàtics del Masnou”, que s’està exposant a la Casa de la Cultura fins al diumenge 28 de novembre, es traslladi al Mercat Municipal per inaugurar aquest espai.

D’altra banda, aquesta obra s’està duent a terme en el mes previ a la campanya de Nadal i amb la qual, des de l’Ajuntament del Masnou, es vol dotar d’un nou espai dinamitzador i atractiu que apropi masnovins i masnovines al consum de comerç local.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari