Publicat el 12/09/2017

Amb els nervis propis del primer dia, les classes han començat amb normalitat

La pluja ha marcat la tornada a les classes dels prop de 1.800 alumnes d’infantil i primària que aquest matí han començat el curs escolar a les quatre escoles públiques i una de concertada de Vilassar de Mar..
Com es reparteixen els prop de 1.800 alumnes de Vilassar de Mar?:
252 als Alocs, 473 a l’Escola del Mar, 420 al Pérez Sala, 439 al Vaixell Burriac i 211 a La Presentació.
Enguany l’únic canvi pel que fa a les línies d’infantil i primària es produeix a l’Escola del Mar, que serà la que més alumnes tingui aquest curs 2017-2018. En aquesta escola han passat de dos a tres línies en els cursos de segon i quart de primària.
Com cada any, aprofitant les vacances escolars, l’Ajuntament ha realitzat diverses obres de millora en els centres educatius per tenir-los a punt de cara a l’inici del nou curs escolar. A tots els centres d’infantil i primària, s’ha fet el manteniment de jardineria, pintura, fusteria, lampisteria i electricitat. Una de les obres més destacades s’està desenvolupant a l’escola Pérez Sala. Es tracta de l’obra de millora de l’accessibilitat i de les aules de l’edifici de La Suïssa. Amb motiu de l’obra, els alumnes de P-3 i P-4 s’han reubicat a l’Aulari, de tal manera que l’Aulari acull els d’infantil (P-3, P-4 i P-5) i els de primer de primària mentre que els de segon de primària han passat a l’edifici central del Pérez Sala.
Dijous 14, començaran oficialment les classes als dos instituts, el Vilatzara i el Pere Ribot.

Deixa un comentari