Ingressen a presó tres joves per tres robatoris violents al Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/12/2012

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Mataró, han detingut Ezequiel David CL, de 19 anys i nacionalitat dominicana; Juan David SC, de 24 anys i nacionalitat colombiana i Yoel Israel CL, de 21 anys i nacionalitat dominicana, tots tres veïns de Mataró, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació, comesos en una mateixa tarda.


Els fets van tenir lloc el passat 30 de novembre a la tarda, quan agents de la comissaria de Mataró van rebre l’avís que s’havia produït un robatori violent d’un telèfon mòbil a un menor d’edat mentre caminava pel carrer Alarcón de la localitat. Tres joves es van apropar al noi i intimidant-lo amb una navalla, li van sostreure el telèfon mòbil. Els agents van fer recerca dels autors en base a les descripcions aportades per la víctima, i van localitzar tres joves poc després al carrer Set Partides de Mataró, la descripció dels quals coincidia plenament amb ells. Els agents van identificar i escorcollar els joves, localitzant-los dos telèfons mòbils i una navalla.


La patrulla va detenir els tres joves com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.
Posteriorment, els investigadors van poder relacionar els detinguts amb dos robatoris més, succeïts la mateixa tarda. En tots els casos, els arrestats seleccionaven la víctima al carrer, normalment era un noi jove, i l’intimidaven amb una navalla per fer-se amb les seves pertinences personals. En ocasions feien ús de la violència per aconseguir el seu objectiu.
Els detinguts van passar a disposició judicial el dia 2 de desembre, i el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró en va decretar l’ ingrés a presó.

Deixa un comentari