Publicat el 15/09/2017

En el domicili del detingut al Masnou els Mossos van localitzar 440 grams de cocaïna en 40 dosis a punt per al seu consum i dues peces de cocaïna en roca.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Premià de Mar van detenir, el 6 de setembre passat, un home de 36 anys, nacionalitat dominicana i veí de Barcelona, per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

Els investigadors van rebre informació sobre un home que era un possible traficant de drogues i que actuava a la localitat del Masnou. Els agents van iniciar una investigació per tal de saber si el sospitós es dedicava efectivament al tràfic de drogues (concretament cocaïna) a petita escala.

Va ser el 5 de setembre, segons també informa la policia, quan uns agents de paisà van veure com el detingut pujava en un vehicle al Masnou. Van interceptar el vehicle que duia dos ocupants, el conductor i el sospitós. El conductor va explicar als agents que el seu acompanyant li havia venut la dosi de cocaïna que hi havia al vehicle. Va ser en aquell moment quan l’home va ser detingut.

D’altra banda, els agents van esbrinar a més, que el detingut tenia una habitació llogada al Masnou i que possiblement era utilitzada com a magatzem per guardar i preparar la substància que venia després a petites dosis.

El 6 de setembre els investigadors van fer una entrada i escorcoll en el seu domicili i van localitzar 440 grams de cocaïna preparats en 40 dosis individuals i que té un preu en el mercat il·lícit de 26.000 euros. També van localitzar dues peces de cocaïna en roca i una balança de precisió.

L’arrestat va passar el passat 8 de setembre al jutjat d’instrucció núm. 1 de Mataró el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari