Publicat el 05/10/2015

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d´Esquadra de la comissaria del Garraf van detenir el 23 de setembre una dona de 32 anys, de nacionalitat romanesa i veïna de Malgrat de Mar com a presumpte autora d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili a Vilanova i la Geltrú.
Els fets van tenir lloc poc després de les tres de la tarda del mateix 23 de setembre quan els Mossos d’Esquadra van rebre un requeriment d’una parella, els quals manifestaven que quan tornaven a casa seva havien trobat una dona, aliena completament a la seva família, sortint de casa seva.
Tanmateix els requirents van manifestar en la seva trucada el fet que la tenien retinguda, tot i que aquesta, una vegada descoberta, s’havia enfrontat amb els propietaris, amenaçant-los amb la intenció de que la deixessin marxar. Quan va veure que no ho aconseguia amb amenaces, va arribar a agredir-los, fins que van arribar els agents i la van detenir.
Durant l’escorcoll policial, els mossos li van localitzar les joies sostretes del domicili d’on sortia, al qual havia accedit mitjançant el mètode de la radiografia, així com les eines emprades en el robatori amb força a l’interior de domicili.
La detinguda, amb dos antecedents per fets semblants, va passar a disposició judicial i el Jutge Instructor va decretar el seu ingrés a presó.
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
Els Mossos d’Esquadra recorden que per evitar la comissió d’aquests robatoris és molt important tancar sempre amb pany la porta del domicili, encara que sigui per un període curt de temps.

Deixa un comentari