Publicat el 06/09/2015

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació d’Arenys de Mar van detenir el passat 26 d’agost un home de 47 anys, originari de l’Europa de l’est i veí de Pineda de Mar, com a presumpte autor de dos robatoris amb força a domicilis de la localitat de Malgrat de Mar.
La investigació es va iniciar el dia 11 d’agost quan es va tenir coneixement que un home havia comès dos robatoris a domicilis de la localitat de Malgrat de Mar. El primer robatori no es va poder consumar perquè el presumpte autor va fugir corrents del lloc en veure’s sorprès per uns veïns just en el moment que acabava de manipular i inutilitzar el pany de la porta i es disposava a accedir-hi.
Pel que fa el segon robatori, el presumpte autor va accedir en un habitatge mentre la propietària estava a l’interior i en va sostreure les claus sense que se n’adonés. Més tard l’home va tornar al domicili i va fer servir les claus sostretes per accedir-hi però tampoc va aconseguir el seu propòsit i va fugir corrents quan la propietària del domicili el va descobrir.
Gràcies a la tasca d’investigació dels agents, dies més tard es va localitzar el presumpte autor, el qual en el moment de la detenció portava al damunt un maletí amb tot tipus d’eines i estris que s’utilitzen per cometre robatoris. Entre aquests hi havia un trepant amb diverses broques, tornavisos, plàstics rígids i rossinyols. Així mateix el detingut portava un seguit d’objectes que podien haver estat sostrets en d’altres fets motiu pel qual la investigació continua oberta ja que no es descarta que se’l puguin imputar més robatoris.
El detingut feia servir dues identitats diferents, una txeca i una altra georgiana.
L’home, al qual ja li constaven diversos antecedents policials per fets similars, va passar a disposició del jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar el passat 28 d’agost, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Deixa un comentari