Incorporen un vehicle elèctric per a les tasques de manteniment municipal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/03/2011

Amb aquest nou vehicle s’incrementen les actuacions que afavoreixen la sostenibilitat.

La presentació del vehicle elèctric de la Unitat de Manteniment i Serveis Municipals de l’Ajuntament del Masnou va tenir lloc el passat dijous 24 de març al punt de connexió elèctrica de Ca n’Humet.

A l’acte van assistir l’alcalde, Eduard Gisbert, i el regidor de Manteniment i Serveis Municipals, Ernest Suñé, el qual va explicar que l’Ajuntament sempre ha defensat la sostenibilitat, afegint que “el Masnou ha treballat en la direcció correcta per millorar el benestar de la seva ciutadania. Ara, quan és evident l’esgotament dels recursos fòssils i els problemes derivats de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, cal fer una aposta decidida per les energies renovables i els usos eficients del transport”.

D’altra banda, la incorporació del vehicle es vincula amb la instal·lació de tres punts públics de connexió elèctrica fets sota l’empara del FEOSL (Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local), ubicats en tres espais estratègics del municipi: Ca n’Humet, el carrer dels Ametllers i la Casa del Marquès. Se sumen a actuacions com la instal·lació del primer fanal autònom solar eòlic del món, la modernització de l’enllumenat públic i la instal·lació de plaques solars en cobertes municipals.

Deixa un comentari