Publicat el 13/10/2016

Cabrils ha estat un dels municipis més afectats del Maresme per les fortes pluges d’aquest dimecres 12 d’octubre de 2016. 

Han caigut un total de 220,3 litres per metre quadrat segons dades de Protecció Civil de la Generalitat, que va activar el pla en fase d’emergència a les set de la tarda i el pla d’alerta a la una de la matinada. D’aquests, 84,4 litres van caure en tan sols trenta minuts, assolint el rècord històric de pluja acumulada en mitja hora al municipi. 

Per altra banda, hi ha hagut gairebé una trentena d’incidències, entre elles: 10 vehicles immobilitzats per l’aigua, quatre murs caiguts, un pal elèctric caigut, un esvoranc, dos arbres caiguts, quatre inundacions (dues en pàrquings públics i dues en pàrquings privats), quatre talls de carrers (tres en vies urbanes i un en via interurbana) i una esllavissada. 

Les escoles d´infantil i primària L´Olivera i Mas Maria no han patit afectacions i han obert amb normalitat, i el servei d´escola bressol també s’ha dut a terme com es fa habitualment. 

Tant els efectius de la brigada municipal com la policia local, les agrupacions de defensa forestal (ADF) i els bombers han estat treballant des de les primeres incidències per tal que es pugui tornar a la normalitat al més aviat possible.

Deixa un comentari