Publicat el 19/01/2018

Un grup de veïns ha constituït l’Associació Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar, a partir d’una iniciativa suggerida per l’Ajuntament de la localitat.

Segons expliquen, l’Aula d’Extensió Universitària Vilassar de Mar es planteja com “un espai de formació permanent, obert a totes les persones d’edat adulta  interessades en la seva formació permanent i actualitzada”.

S’han vertebrat com una associació no lucrativa, amb plena autonomia, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, que garanteix la qualitat dels continguts formatius de l’Aula.

Entre els objectius de l’Aula d’Extensió Universitària hi ha difondre la cultura,  potenciar l’interès envers el món que ens envolta, satisfer inquietuds intel·lectuals, ampliar coneixements i participar i gaudir dels diferents temes a debatre.

Amb aquesta intenció, també impulsen un programa de conferències quinzenals impartides per professorat universitari i professionals experts en cada matèria, sortides i itineraris, seminaris i tallers, intercanvis culturals i tertúlies i taules rodones.

Tothom que ho desitgi pot fer-se soci de l’entitat. Caldrà, però, abonar una quota –enguany semestral– de 20 euros, que es pot fer efectiva mitjançant domiciliació o transferència bancària.

D’altra banda, el 30 de gener, a dos quarts de 6 de la tarda, es farà l’acte inaugural del curs a la Sala Roser Carrau, amb la conferència ‘Periodista a Catalunya i als Estats Units’, a càrrec d’Antoni Bassas.

Deixa un comentari