Publicat el 03/04/2019

El concessionari Maresme Lesseps,  va inaugurar el passat 29 de març, l’únic concessionari  CUPRA al Maresme i un dels 29 d’Espanya

Exclusivitat, sofisticació i rendiment defineixen la marca CUPRA, i el seu primer model, el CUPRA Ateca, engloba a la perfecció els seu valors. Es tracta d’un vehicle tot camí únic en el seu segment amb un impressionant disseny exterior, un interior elegant i funcional, i un rendiment que apassiona qui el condueix, amb unes altes prestacions tecnològiques.
«La popularitat dels SUV segueix creixent a passos de gegant, i no hi ha cap altre cotxe com el CUPRA Ateca en el mercat. Per això estem segurs que serà tot un èxit i un gran primer pilar de la marca, ja que expressa a la perfecció els valors claus de sofisticació, exclusivitat i rendiment de la marca CUPRA», assegura el vicepresident de Vendes i Màrquèting de CUPRA, Wayne Griffiths. «A més, creiem que atraurem nous clients que busquen un cotxe únic, ja que està posicionat entre el segment popular i el segment prèmium clàssic».

El motor del CUPRA Ateca és un dels més avançats tecnològicament del mercat: un propulsor de gasolina TSI de dos litres, quatre cilindres, injecció directa i indirecta i turbocompressor, que ofereix 300 CV i 400 Nm de parell màxim. Això, unit a la transmissió DSG de set velocitats i al sistema de tracció integral $ Drive, fa que el CUPRA Ateca aporti seguretat, estil i convicció.

En un segment dominat per marques prèmium, el llançament del CUPRA Ateca substitueix l’enfocament convencional per la visió més contemporània de l’esportivitat, i aspira a ocupar una posició que no cobreixen altres marques al mercat: entre les generalistes i les marques prèmium o de luxe.

El nou espai oficial CUPRA a Mataró compta ara amb una zona expositiva on poder conèixer el nou model i la nova marca.

Redacció La Clau

Deixa un comentari