Publicat el 09/06/2017

L’equipament, destinat a persones amb discapacitat psíquica, disposa de 18 places concertades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesies, han inaugurat aquest dijous la Llar residència per a persones amb discapacitat psíquica Dalt la Vila de la Fundació Sique!.

El centre, que ja està en marxa, disposa de 18 places residencials. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ha concertat totes les places de l’equipament.

La llar residència es troba a l’antic hostal Bétulo, reconvertit en equipament social. Està distribuït en tres plantes amb una capacitat de sis places a cadascuna. La segona i la tercera planta estan gestionades per la Fundació Sique!., mentre que la primera planta de l’equipament correspon a l’associació Assa.
A més de les habitacions, cada planta té una sala d’estar i una cuina comuna, on els residents poden cuinar i passar les estones de lleure sota la supervisió d’un educador que els dona suport per organitzar els torns de neteja, de cuina i les compres que hagin de fer.

La Fundació Sique! es va crear l’any 2002 amb l’objectiu de potenciar al màxim les capacitats individuals de les persones amb discapacitat psíquica, millorar la seva qualitat de vida i fomentar la seva integració social, ocupacional i laboral.

 

 

Deixa un comentari