Publicat el 02/11/2022

Aquest diumenge 6 de novembre, a les 11h del matí al Museu del Càntir s’inaugura “L’aventura de l’Ona a Argentona”, per conèixer i descobrir de manera divertida el patrimoni modernista del municipi

 

 

 

El servei de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament d’Argentona ha impulsat un nou producte per promocionar el municipi a través de la ruta gamificada “L’aventura de l’Ona d’Argentona”, una proposta que se serveix de les noves tecnologies i el joc per oferir un producte per a què tota la família descobreixi el patrimoni modernista del municipi.

Només caldrà comptar amb un telèfon mòbil. Mitjançant diverses pistes i enigmes, la història de l’Ona i la missió que ha de complir portarà els participants a conèixer indrets i edificis molt destacats d’Argentona.
El projecte ha estat impulsat en col·laboració amb Adventuriq, empresa especialitzada en plataformes tecnològiques de gamificació.

T’animes a jugar amb nosaltres?
El proper diumenge 6 de novembre us convidem a gaudir en família d’una magnífica aventura per Argentona: la nova Ruta modernista gamificada d’Argentona!

Podreu descobrir bona part del patrimoni cultural i modernista de la vila a través de la increíble història del càntir màgic trencat!
En aquesta trepidant ruta ajudarem a l’Ona d’Argentona, una jove de la vila a qui li ha arribat un encàrrec molt misteriós que ha de resoldre… i vosaltres, companyes i companys, esdevindreu els ajudants de l’Ona!

Amb motiu de la inauguració, comptarem amb l’acompanyament especial d’una guia conta-contes, que ens ajudarà a totes i tots a trobar les peces trencades i reconstruir el càntir màgic. Necessitarem l’ajuda de totes i tots; mares, pares, avis, àvies, tiets, tietes, nenes i nens… Totes les persones tenen cabuda en aquesta història…

Us esperem el proper dia 6 de novembre, a les 11h del matí, al Museu del Càntir d’Argentona per tal de descobrir els secrets de la vila! Ç
Es recomana aquesta activitat a nens i nenes majors de 6 anys per poder seguir el fil de la història. Només caldrà que porteu un telèfon smartphone i moltíssimes ganes de passar una bona estona!

No us perdeu la inauguració d’aquesta apassionant Ruta gamificada modernista, organitzada pel Servei de Turisme d’Argentona, i endinseu-vos a descobrir el meravellós patrimoni modernista d’Argentona!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
Més informació: https://argentona.cat/fitxa.php?id=51885

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

Deixa un comentari