Publicat el 16/08/2017

L’Ajuntament de Cabrils inaugurà oficialment la 30a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans aquest divendres 18 d’agost.

L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre, i estarà presidit pel conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Jordi Turull, que estarà acompanyat per l’alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, i la regidora de Turisme i Promoció econòmica, Isabel Tamboleo Villalobos, així com per diverses autoritats comarcals i locals.

A les vuit del vespre, després de la tradicional baixada de les autoritats des de l’Ajuntament fins al recinte de la Mostra, tindrà lloc el tall de la cinta inaugural de la Mostra que donarà el tret de sortida a la 30a edició. Just després, tindran lloc els parlaments de les autoritats i finalment les autoritats faran una volta per tots els estands de la Mostra.

Cabrils celebrarà del 18 al 21 d’agost, i en el marc de la Festa Major de Santa Helena, la 30a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, un esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social de primer nivell que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca i que des de fa tres dècades aplega els amants de la gastronomia ja no només del Maresme sinó d’arreu de Catalunya.

Amb més d’una seixantena d’estands i amb unes xifres que superen els 15.000 visitants anuals, durant els quatre dies de la Mostra Cabrils es convertirà novament en referència de la gastronomia al Maresme, potenciant una fusió entre aromes, sabors i música que amenitzaran les nits del 18 al 21 d’agost convertint-les en una experiència per a gaudir-la amb els cinc sentits.

En la 30a edició de la Mostra hi participaran un total de 64 estands:

  • 16 de restauració.
  • 5 de vins i caves amb DO Alella.
  • 7 de comercials.
  • 8 d’entitats.
  • 28 paradetes d’artesans.

Deixa un comentari