Iñaki Sandoval Trio, melodies contagioses d’un mestre del piano a Torre Llauder de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/09/2012

Dijous 20 de setembre a les 20 h.  El concert anirà precedit per la xerrada: -El medi rural: les vil·les-, a càrrec de Ramon Coll. Hi haurà servei de bar.


Iñaki Sandoval Trio és la nova proposta de jazz del cicle Nits a Torre Llauder. El pianista navarrès però resident a Barcelona s’ha consagrat com un dels grans del jazz de l’estat. A Mataró formarà un trio de luxe amb dos altres punters del jazz de casa nostra: Horacio Fumero al contrabaix i David Xirgu a la bateria.
Pocs músics com Iñaki Sandoval poden presumir d’haver enregistrat un disc amb la base rítmica del trio de Tete Montoliu o, com en el seu darrer treball, amb el contrabaixista Eddie Gómez i el bateria Billy Hart. La seva música, impregnada d’un profund lirisme, presenta un conjunt de melodies melangioses i expressives que respiren amb parsimònia i transmeten una agradable sensació de bellesa, com fan els actuals mestres de l’art del piano trio. Sandoval va ser deixeble de Stefan Karlson, Dave Frank, Stanislav Pochenkin, Francesc Burrull o Iñaki Salvador, en indrets com el prestigiós Berklee College of Music, la Universitat de Nevada o L’Aula de Música. En l’actualitat, és el màxim responsable del Departament de Jazz del Conservatori Superior del Liceu.
Venda d´entrades
11€. A la venda a les oficines de l´IMAC, al Telentrada de Catalunya Caixa i a partir d´1/4 de 9 del vespre a Torre Llauder.
IMAC: c/ de Sant Josep, 9 – Mataró
Tel. 93 758 23 61 – Fax: 93 758 23 62
A/e:
imac@ajmataro.cat
Horari d’atenció al públic: de dillluns a divendres de 9 a 14 h. De dimecres a divendres de 18 a 20 h.

Deixa un comentari