Publicat el 30/08/2017

Enguany han estat 7 els grups participants que han tingut l’oportunitat de pujar a un escenari per donar a conèixer la seva proposta musical

Les formacions musicals guanyadores d’aquesta edició han estat les següents:
* La banda IN-FUSIÓN han estat els guanyadors d’una actuació en directe en un esdeveniment del poble.
* Frederick, un jove raper amb molta projecció, va ser guardonat amb un val valorat en 500 euros per la gravació d’un EP.
* Millan va guanyar la gravació d’un vídeo de l’Estudi 3 de Ràdio Arenys.

En el procés de deliberació, el jurat va valorar aspectes diversos com ara la qualitat musical, la posada en escena, l’originalitat dels treballs presentats i la connexió amb el públic, entre d’altres.

El Concurs de Talents és una activitat quasi històrica de la Regidoria d’Infància i Joventut. En les darrers anys s’ha anat celebrant en diferents moments de l’any i en diferents espais. Enguany, la participació d’aquest certamen ha estat tot un èxit amb un total de 7 grups concursant per obtenir algun dels premis. L’èxit de participació d’enguany és fruit del treball que s’ha anat fent en els darrers mesos a l’Espai Jove (gestionat per l’associació El Roure). Un dels eixos de treball d’aquest Espai ha estat el foment de la música i l’expressió artística entre el jovent arenyenc. Una vegada més, s’ha reiterat el valor del teixit cultural i artístic a Arenys de Mar.

El concurs de talents impulsat per la Regidoria de Joventut ha estat possible gràcies a la participació i la implicació de moltes persones: joves arenyencs en la dinamització del concurs, jurat especialitzat en la valoració de les propostes musicals, Radio Arenys aportant un dels premis del concurs i totes aquelles persones que d’alguna manera o altra han donat suport a aquesta iniciativa.

Deixa un comentari