Publicat el 05/12/2017

El concert inclourà un nou repertori amb cançons de tots els temps, temes nadalencs i cançons que han acompanyat la formació des de sempre. Diumenge 10 de desembre, a les 19 h Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.

Ja fa dos anys que In Crescendo i l’Orquestra de Cambrade Granollers ens oferien aquell concert màgic i emocionant de temes nadalencs al Teatre Auditori. Un concert que va omplir la Sala Gran i va resultar un èxit rotund,
Les dues formacions tornen, aquest diumenge, a actuar junts per oferir‐nos un nou concert emotiu i ple de novetats. Una nit de Nadal, dirigida per Lluís Pérez Cansell, que inclourà peces que han acompanyat els In Crescendo des dels inicis, amb estàndards de tots els temps i temes nadalencs i d’altres d’inèdits.

El repertori del concert de diumenge serà, doncs, molt ampli: Suite de Nadal, Jingle Bells, Suite El Trencanous, Rather be, Imagine, Chandelier, Boig per tu, Hallelujah, Puff era un Drac Màgic, You’ll be in my heart i moltes altres. Tots els arranjaments vocals i orquestracions estan fets per Lluís Pérez Cansell excepte alguns temes que han arranjat i orquestrat David Foster, Laia Martínez Gelabert i Julen Gerrikabeitia Segura i Audrey Synder.

In Crescendo
La història musical del grup vocal In Crescendo va arrencar després de guanyar el concurs televisiu ‘Oh Happy Day’ de TV3 al 2014. Es van presentar al món amb el seu primer disc ‘Som In Crescendo’ (2015), que els va portar de gira a Catalunya i Europa en més de cinquanta concerts, mentre que al 2016 van publicar un DVD musical al costat de l’Orquestra de Cambra de Granollers.
Aquest 2017 han presentat un nou disc i espectacle sota el nom ‘ÍNFIMIT’, que està viatjant als millors teatres del país. Una cursa de fons sense interrupcions que avui segueix amb el concert més especial de l’any al Teatre Auditori de Granollers.

Concert:
Dia:
diumenge 10 de desembre
Hora: 19 hores
Lloc: Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers
Durada: 90 minuts aprox.
Fitxa artística:
Direcció musical:
Lluis Pérez Cansell
Direcció escènica: In Crescendo i Jordi Vilar
Interpretació:
Lluís Pérez Cansell, Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez Cansell, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Arnau Oliver, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Julen Gerrikabeitia.
Orquestra de Cambra de Granollers
Més Informació:
http://www.teatreauditoridegranollers.cat/programacio/temporades/temporada‐2017‐2018/increscendo‐

Deixa un comentari