Publicat el 14/01/2022

L’Ajuntament torna a fer una clara aposta per la cultura i per apropar el teatre els més joves.  Les entrades es reduiran a aquells ciutadans d’entre 12 i 20 anys i que disposin del Passaport Cultural.

 

Igual que en l’edició anterior, L’Ajuntament ha fet una clara aposta per poder portar el Cicle Cultural a aquells sectors de la població que consumeixen menys cultura – els joves d’entre 12 i 20 anys – i als col·lectius en situació de vulnerabilitat i exclusió social.
També s’ha volgut tenir cura de les famílies amb pocs recursos, oferint la seva assistència de manera gratuïta als espectacles. L’Àrea de Política Social, però, serà qui escollirà la família en funció de l’obra programada.

Aquesta iniciativa té molt en compte al jovent i té l’objectiu de que aquest sector de la població s’enganxi al teatre i consumeixi l’oferta cultural que ofereix Calella.

D’aquesta manera, el Cicle Cultural ofereix un preu de 3 euros a tots els joves d’entre 12 i 20 anys que tinguin el passaport cultural i també a tots els membres del Club Social Encenall.

Pels que no  siguin beneficiaris d’aquestes tarifacions, es poden aconseguir tres tipus d’abonaments: el familiar amb un preu de 20 euros, el de cinc espectacles i l’abonament per a tota la temporada.

L’Ajuntament convida a tota la població a consumir cultura i enfortir un dels motors econòmics i socials de la ciutat, que s’ha vist molt castigat en els dos últims anys degut a la pandèmia.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari