Publicat el 16/03/2021

El teatre del Círcol acull un espectacle musical i d’improvisació amb grans dosis d’humor i sàtira on el públic pren la batuta. L’espectacle pujarà a l’escenari el diumenge dia 21 de març

 “Impro side Story” és un espectacle musical d’improvisació on intèrprets i músics responen al guió que proposa el públic. Dalt l’escenari, hi haurà el talent, la bogeria i l’humor d’un grup d’actors i actrius que escoltaran i respondran a les propostes del públic.
Humor textual i musical ja que l’espectacle compta amb música en directe que pot anar des de l’univers de Disney fins als musicals de Broadway, passant per cançons construïdes al mateix moment. Tot plegat amb l’humor punyent i crític de la companyia “Les improvisables”.
“ImproSide Story” compta ja amb 3 anys de rodatge durant els quals ha trepitjat escenaris com el del Condal, la Sala Gaudí o la Sala Barts, recollint sempre molt bones crítiques.
La companyia “Les improvisables” és pionera de la improvisació musical a Catalunya,  va néixer el 2013 amb “Improadway” convertint-se en pioners de la improvisació musical a Barcelona. En Rai Borrell i en Roger Julià, intèrprets en aquell espectacle, s’han rodejat ara d’un elenc d’artistes d’alt nivell experts en el cant, el text, la imitació i el doblatge, entre d’altres facetes.

Data de representació: diumenge 21 de març
Hora: 18:00
Lloc: Teatre del Círcol, c/Sant Anastasi 2
Entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/impro-side-story-c-sant-anastasi-num-2

El Círcol ha rebut recentment l’acreditació del cens d’espais culturals segurs otorgat pel Departament de Cultura de la generalitat de Catalunya

Deixa un comentari