Publicat el 10/12/2020

Il·lusiona’t al Maresme, un regal per a petits i grans!’ és la campanya de Nadal que està impulsant el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme durant aquestes dies de festes tan esperades durant tot l’any, però que les circumstàncies excepcionals d’aquest temps de pandèmia han obligat a adaptar a la situació.

Dins aquesta proposta, les persones que ho desitgin podran rebre una carta personalitzada als infants de Ses Majestats els Reis d’Orient.

El Patge Reial ho explica a través d’aquest missatge màgic:

El 3 de gener de 2021és el dia que com a màxim es pot sol·licitar aquesta carta personalitzada. I es pot fer a través del següent FORMULARI MÀGIC

D’aquesta manera, qui ho hagi demanat, a partir del 4 de gener rebrà un correu electrònic amb la carta personalitzada de Ses Majestats els Reis Mags, adreçada als infants de la casa.

D’altra banda, la Campanya impulsada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme vol posar en valor la riquesa del teixit d’establiments comercials del territori, on s’hi poden trobar regals per a persones de totes les edats. Tanmateix, el Consorci també vol recordar que el Maresme no és una comarca per visitar únicament durant les vacances sinó també durant tot l’any, pels seus atractius en tots els àmbits: patrimonials, històrics, comercials, mediambientals…

Afavorir el consum de proximitat

I és que una altra de les idees en les quals incideix amb força la campanya de Nadal del Consorci de Turisme és precisament fomentar les compres de proximitat al territori. Són una manera de donar suport a comerços i establiments de proximitat i contribuir, alhora, a vertebrar els pobles de la comarca, accedint de manera sostenible a una oferta molt important i potenciant els municipis i localitats del territori.

Descobrir els atractius del Maresme

A més, per a aquelles famílies que vulguin redescobrir el territori, des del Consorci de Turisme es recomana que visitin https://www.laiaiadelmaresme.cat/ons’hi poden trobar 10 rutes per conèixer la comarca amb el simpàtic personatge de la iaia del Maresme, que explica moltes coses que de ben segur es desconeixen. La Iaia també es pot seguir des d’Instagram  a @laiaiamaresme/ on s’hi trobaran tots els llocs que visita i activitats per fer amb els infants.

Deixa un comentari