Publicat el 28/07/2017

La Fira de Calella i l’Alt Maresme d’enguany, sota el títol “Illes Balears: essència mediterrània”, segueix el monogràfic plantejat en l’edició del 2015 “El nostre món és el món”.

El passat 24 de juliol, l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, la tinent d’alcaldia responsable de l’àrea de Fires, Núria Parella, i la comissionada de la Fira, Rut Martínez, van presentar el monogràfic i el cartell de la 37a Fira de Calella i l’Alt Maresme que seguirà el monogràfic “El nostre món és el món” plantejat en l’edició del 2015 a quatre anys i es celebrarà del 22 al 24 de setembre.

Tal i com va explicar l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, les Illes Balears conformen el monogràfic d’enguany i són també les illes que es poden veure des de la balustrada del passeig de Manuel Puigvert al cartell d’aquesta nova edició de la Fira. L’Alcaldessa va recordar que “la Fira són molts anys d’història i de treball” i que l’agermanament que sorgeix amb les Illes Balears suposa “una aproximació real i cultural”. En relació a la programació, va destacar que “s’aposta per portar a Calella coses que difícilment surten del seu territori”.

La 37a Fira de Calella i l’Alt Maresme continua apostant pel model ja consolidat de Fira-Festival: combina l’exhibició de productes amb una proposta de programació potent durant els quatre dies de la Fira. La comissionada de la Fira, Rut Martínez, va fer un avenç de la programació destacant la importància que tindrà enguany la llengua catalana: “Tindrem un espai per a què els joves puguin recitar poemes en català i donarem especial importància a la celebració de l’any Ramon Llull”. També s’han avançat les actuacions d’artistes illencs que tindran lloc a la fira: “tindrem a Joan Miquel Oliver, que presentarà el seu nou treball Atlantis, Cris Juanico que portarà el recopilatori 13, la cantant de folk Joana Gomila i la seva banda i al pianista Marco Mezquida que improvisarà amb el guitarrista Chicuelo”.

Per la seva banda, la tinent d’alcaldia responsable de l’àrea de Fires i d’Educació, Núria Parella, va recordar que l’espai de ludoteca d’aquesta edició de la Fira ha estat dissenyat pels membres del Consell dels Infants de Calella: “Els infants han treballat molt i han aportat molt bones idees, intentarem fer realitat aquest espai de ludoteca que han dissenyat amb tantes ganes i esforç”.

Deixa un comentari