Publicat el 02/11/2015

Les” III Jornades del Fricandó”  a  Mataró i el Maresme, organitzades pel Gremi d´Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme,  les perllongaran fins el 30 de novembre.
Aquestes jornades es realitzen amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i   la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme. 
L’origen de la recepta és medieval i tal com la coneixem avui dia apareix escrita per primera vegada a principis del segle XVIII, aquest és un plat de cuina catalana, i sempre s’ha mantingut a la carta de molts restaurants de la Comarca, des de  Gremi es vol potenciar aquest plat de tardor i de gran tradició dins la nostra Comarca,  i  alhora  atraure visitants d’altres Comarques. 
Els restaurants participants ofereixen  el plat de Fricandó dins el menú o bé a la carta.
Els restaurants que participen aquest any són els següents: Arenys de Munt (L’Era), Argentona (La Fonda del Casal), Mataró (Can Bruguera, Caminetto, El Mundial, Iluro, L’Harmonia, La Girella,  La Nova Rosaleda, Nuus-Hotel Atenea Port de Mataró i  Vilassar de Dalt (El Racó de Can Feliu), essent un total de 11 restaurants.

Deixa un comentari