Publicat el 17/02/2020

CardioConnect serà una jornada de millora continuada on s’abordaran la majoria de cardiopaties d’una manera pràctica i dinàmica

A l’esdeveniment que tindrà lloc el proper 12 de març, hi assistiran fins 320 professionals sanitaris entre cardiòlegs i metges de família amb l’objectiu de reduir distàncies entre els dos nivells assistencials.
La iniciativa innovadora parteix d’un grup de cardiòlegs i metges d’atenció primària de tota Catalunya. Es tracta una jornada científica la qual busca unificar i optimitzar la vinculació professional entre l’especialista i el metge de família en el camp de la cardiologia, sent per tant d’elevat valor per al sistema públic de salut.

La primera edició  que va tenir lloc el març 2019 va ser un èxit rotund, amb una assistència de 276 metges de família, ponències de referents en atenció primària i cardiologia com la Fina Mauri, Directora de Malalties Cardiovasculars del Departament de Salut de la Generalitat. Va comptar amb el recolzament de les principals societats i consorcis i amb la apreciada presència de MSD, Novartis, Ferrer, Bayer, entre altres, aportant patrocini directe a Et al. Pharma, entitat organitzadora.

El TecnoCampus de Mataró acollirà aquest esdeveniment organitzat conjuntament pel comitè organitzador format pels metges esmenats i la consultora científica Et al. Pharma. Com directors de la jornada estan el Dr. Alfons Sualís i el Dr. Edgardo Kaplinsky.
Durant la jornada, s’abordaran en gran part totes les cardiopaties, des de — la fibril·lació auricular,
– la cardiopatia isquèmica
– la insuficiència cardíaca
– el risc cardiovascular.
Els metges dissertaran sobre els nous avenços en el tractament i el diagnòstic d’aquestes cardiopaties.
La jornada gaudeix del recolzament institucional i científic del Institut Català de la Salut, la Societat Catalana de Cardiologia, Badalona Serveis Assistencials, l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, l’Hospital de l’Esperit Sant, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Hospital Germans Trias i Pujol, y el Consorci Sanitari del Maresme.

Més informació sobre les inscripcions a: www.cardioconnect.es.

 

 

Deixa un comentari