Publicat el 19/11/2017

L’associació de veïns del barri Casc Antic de Vilassar de Mar, Vilassarxa, organitza aquesta Jornada amb l’ajuda de l’ajuntament, el pròxim 25 de novembre, a diferents espais del poble

La creativitat és el motor de la innovació en totes les àrees de l’activitat humana; el repte del segle XXI és aprendre a innovar de forma col·laborativa potenciant les iniciatives que cadascú pugui tenir amb les idees que ens arriba dels altres, no tan sols en l’àmbit artístic o expressiu sinó també en totes es àrees de la vida humana.

En els espais de la Sala Roser Carrau, l’exterior de Can Bisa, la Sala  Galbany i la Biblioteca Ernest Lluch i el seu entorn s’ompliran aquell dia de tallers i idees fresques i nutritives de la mà de diferents professionals que dinamitzaran les 19 sessions oferides.

Santiago Niño Becerra, Basket Beat amb Josep Mª Aragay, Erik Maiquez, Eva Sevilla, Art social – Neret, 3pcoachingbcn, Alicia Mejías, Cristina Serra, Miguel Navarro, Plataforma Cinema VdM, Pep Oliveras, Sol Re Percussió, Consulado de Colombia a Barcelona amb Isabella Marin, Divendres a la Plaça del Rei, En Peu de Pau ... seran els encarregats de desvetllar la creativitat de totes les persones que hi participin.

La jornada és gratuïta i oberta a tots els públics però es demanarà a la consciència dels participants una taquilla inversa, si és que ho estimen convenient, per sufragar les despeses de l’organització. Per altra banda, hi haurà diferents actes per recollir diners en beneficis de diferents ong’s.

La jornada connecta amb la celebració del vintè aniversari de la Biblioteca Ernest Lluch, que ha esdevingut el gran motor de dinamització cultural de Vilassar de Mar, i acaba amb la mostra del concurs de curts realitzats pels joves durant el dia, i la projecció del film “Maudie, el color de la vida” a càrrec de la Plataforma Cinema VdM.,

Link a web. https://sites.google.com/view/jornadacreativa/inici
Jornada Creativitat Col·laborativa
Dissabte 25 novembr de 2017
més info:https://www.facebook.com/jcreativitatc/jornadacreativa@gmail.com

Deixa un comentari