Publicat el 31/07/2014

Ja han passat dos anys des de la convocatòria del 1r Concurs de Pintura i Escultura. Aquell 2012, el Museu de Llavaneres va recuperar una antiga tradició dels anys 50, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu.
Com es va dir aleshores, el concurs es convocaria cada dos anys i, per tant, aquest 2014, toca. El Museu fa públiques les bases de la convocatòria, que és oberta a tothom, a partir de 16 anys d´edat.
Les obres s´han de lliurar entre el 3 i el 21 de novembre a Can Caralt. El veredicte es farà públic el 28 de novembre, a les 19 h, a la seu del Museu
Sant Andreu de Llavaneres, en els anys 50, ja comptava amb un concurs de pintura. Amb aquesta convocatòria, com explica el director del Museu-Arxiu, Lluís Albertí, s´aposta de nou per aquest acte cultural, i és per això que fa una crida a la participació.
Un jurat independent seleccionarà tres obres finalistes. Els autors podran exposar en una col∙lectiva el proper any, a la sala polivalent del Museu. L´artista guanyador tindrà el dret a una exposició individual el 2016.
Les obres guanyadores d´aquesta segona edició, juntament amb una selecció dels treballs presentats al concurs, es podran veure al Museu del 28 de novembre al 4 de gener.
A l´octubre, l´exposició del guanyador del 2012
El pintor mataroní Joan Poch, guanyador de la primera edició del concurs, presentarà al mes d´octubre, al Museu de Llavaneres, una exposició individual dedicada a la seva obra.
Poch va obtenir el primer premi gràcies a una pintura de tècnica mixta sobre paper titulada Tao. Us ho recordem aquí. L´any passat, el Museu va presentar Tres artistes tres, amb obra dels tres guanyadors del concurs.
El bon nivell de participants i la qualitat assolits en la primera edició, ha fet engrescar el Museu a tornar a apostar de nou per aquesta proposta cultural.
Museu Arxiu
Ctra. Sant Vicenç, 14 – 93 792 92 82 –
museu.arxiu@llavaneres.es
www.santandreudellavaneres.cat

Deixa un comentari