Publicat el 17/10/2018

Caminada amb motiu del Dia Mundial de l’Ictus (29 octubre)

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en col·laboració amb l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), l’Ajuntament de Calella, Calella Marxa i Oncolliga Calella, organitzen el 21 d’octubre la II edició de la caminada popular Calella Camina per l’Ictus, amb motiu del Dia Mundial d’aquesta malaltia que se celebra el proper 29 d’octubre.

Per primera vegada la caminada, que s’iniciarà a les 9 del matí des del pont de fusta de la Riera de Calella, comptarà amb un recorregut de 9 km apte per a totes les persones sense problemes de mobilitat.
Fins ara només hi havia dos circuits, un de 0,5 i un de 4 Km per a persones amb mobilitat reduïda. Aquests dues modalitats es conserven i com en l’edició anterior també s’inclourà l’entrada al recinte del Far.

Les inscripcions es poden fer:
fins al 19 d’octubre al vestíbul de l’Hospital de Calella de 10 a 13h
fins al dissabte 20 al carrer Església 276 de Calella (4€),
també es pot fer una preinscripció a través de les xarxes socials de la CSMS: Facebook (@CorporcioSalutms) i Twitter (@CorpoSalutms).
A més, el mateix diumenge 21 hi haurà inscripcions obertes (5€) al lloc de sortida de la caminada fins a mitja hora abans d’iniciar el recorregut.

Els diners que es recullin de les inscripcions i de la venda de samarretes aniran a l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital que els destinarà a l’adquisició de material informàtic per poder implementar-lo en les sessions de rehabilitació de les persones afectades per aquesta malaltia.

Acte: II Caminada Popular – Calella camina per l’Ictus
Dia:  diumenge 21 d’octubre 2018
Hora sortida: 9h
Lloc sortida: Pont de Fusta de la Riera de Calella

 

 

 

Deixa un comentari