Publicat el 10/01/2021

El Consell d’administració de Ràdio Arenys ha aprovat, per unanimitat, la proposta de la regidora i presidenta del consell, Laia Martín, de nomenar al periodista Ignasi Oliva director de Ràdio Arenys

L’EPE Ràdio Arenys  va obrir, a inicis de desembre, un procés per cobrir la direcció de l’emissora municipal després de la renúncia, a finals de setembre de Josep Gonzàlez Bayo.
Ignasi Oliva Gispert ( Barcelona, 1981) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Des de 2015 és corresponsal de Goal.com a Barcelona. Té una àmplia experiència en mitjans de comunicació, en diferents formats i d’àmbit nacional i internacional. Des de 2005 ha treballat en diversos mitjans de premsa escrita (ElPunt), ràdio (Mataró Ràdio, RKB i Cadena SER) i televisió (Televisió de Mataró i Zoomin.TV). L’any 2006 va  ser responsable de l’àrea d’esports a Ràdio Arenys.

La candidatura d’Ignasi Oliva s’ha fet en un procés de seleccióen el qual s’han presentat sis candidatures més. Un cop presa la decisió del Consell d’administració es  preveu que assumeixi la direcció de l’emissora el proper 1 de febrer.
El procés per cobrir la direcció de l’emissora s’ha fet simultàniament a la renovació dels òrgans directius i consultius de Ràdio Arenys. El Ple municipal del passat mes de novembre va nomenar nous membres del Consell d’Administració i també va reactivar el Consell Assessor que formen representants ciutadans -socials i polítics- de la vila.

Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari