I Ral·li fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/07/2012

Dissabte 14 de juliol, a partir de les 9 del matí, a la Roca d’en Toni (Vilassar de Dalt) s’iniciarà la primera sessió del ral·li fotogràfic que el Consorci del Parc de la Serralada Litoral organitza aquest any
Bases de participació
1. Objectius:
Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc de la Serralada Litoral i dels municipis que hi pertanyen.


2. Participants: Tothom que ho desitgi.


3. Calendari: S´estableixen dues sessions
Dissabte 14 de juliol
Diumenge 7 d´octubre
Hora: de 9 a 15 h. La participació pot ser a una o més sessions.


4. Temes: El tema per a cada sessió es lliurarà en el moment de la inscripció


5. Suport: Digital. Es demana fer les fotos a la màxima resolució del dispositiu (càmera, mòbil, tablet….) i amb la mínima compressió. En el moment de la sortida es demanarà el tipus de transmissió dels fitxers per resoldre imprevistos en la recollida.


6.Control de sortida: Estarà situat a la Roca d´en Toni. La inscripció dels participants es farà de 9 a 11 h.


7. Control de recollida: La descàrrega dels fitxers es farà de les 11h a les 15h al Centre d´Informació de Can Boquet (Vilassar de Dalt) i al Punt d´Informació de Can Lleonart (Alella). S´acceptarà un màxim de tres fotos per participant en cada una de les sessions.


8. Premis Un PREMI consistent en un àpat en un dels restaurants que participen en el programa El Parc a Taula per a dues persones i una cistella de productes agroalimentaris procedents dels productors que participen en el programa El Parc a Taula.


Tres PREMIS consistents en una cistella de productes agroalimentaris procedents dels productors que participen en el programa El Parc a Taula.


Cada participant només podrà optar a un premi.


Les fotografies guardones es publicaran a la pàgina web de la Diputació de Barcelona i del Consorci del Parc de la Serralada Litora, a les publicacions que la Diputació de Barcelona edita per a la Xarxa de Parcs, i al calendari del Parc de la Serralada Litoral


9.Jurat i veredicte: El jurat estarà format per un fotògraf professional, una persona del Consorci del Parc de la Serralada Litoral i una persona de l´Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona. El jurat valorarà el conjunt de les fotografies presentades al llarg de l´any.


10. Lectura del Veredicte i Lliurament de premis: 26 d´octubre a un equipament dels municipis que integren el Parc a determinar.


11. Exposició de les obres: Les fotografies finalistes i guanyadores es mostraran a la web del Parc de la Serralada Litoral (www.diba.cat/parcsn/litoral). L´organització es reserva la possibilitat d´organitzar exposicions i/o d´utilitzar-les en publicacions..


12. Propietat de les obres: L´organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades.


13. Drets d´imatge: Els participants es fan responsables dels drets d´imatge de les persones que surten a les seves fotografies i de les possibles responsabilitats que se´n reclamessin.


14. Acceptació de les bases: La participació en aquest ral·li pressuposa l´acceptació de les bases. L´organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.
Podeu consultar les bases a


http://www.diba.es/parcsn/parcs/plana.asp?parc=6&m=281


Contacte: Av. Onze de Setembre, 53 1r. Cabrera de Mar. Tel. 93 754 00 24
a/e:
p.slitoral@diba.cat

Deixa un comentari