I Fira de les arts tèxtils i del paper a Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2011

Durant la fira, on hi participen comerços especialitzats, hi haurà tallers per a petits i grans.


El proper diumenge, 27 de març, de 10 a 20 hores, es celebrarà a al carrer de Santa Madrona/passeig de la Rambla (entre el monument de Roca i Pi i en carrer d’en Prim ), la primera edició de la Fira de les arts tèxtils i del paper.


El regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana, visitarà la fira a les 11.30 hores.


Durant la fira, on hi participen comerços especialitzats, hi haurà tallers per a petits i grans.


A la mostra s’hi podran trobar parades de diverses botigues especialitzades del sector i on l’eix central serà l’scrapbooking i el patchwork, una tècnica per personalitzar àlbums de fotografies, llibretes, botons o elements decoratius a través del collage, retalls o adhesius.


La fira vol convertir-se en un esdeveniment de referència i una cita imprescindible per tots els professionals i particulars interessats en aquesta nova forma d’entendre l’oci creatiu.


Entre els expositors d’aquesta I Fira de les arts tèxtils i del paper hi seran presents diversos establiments de Badalona relacionats amb el sector com la cooperativa Abacus, Can Boter, Fil d’Or o el Racó de la Vane, entre d’altres.


També s’hi podran trobar comerços i museus de prestigi en el món de l’scrapbooking i altres tècniques similars utilitzant teixits i paper, com ara Momo Scrapbook, ScrapHouse o el Museu de Vestits de Paper de Mollerussa, entre d’altres.


A part de poder comprar productes ja elaborats tothom que ho desitgi podrà realitzar les seves pròpies creacions a través de més d’una desena de tallers que aproparan a tots els assistents al món de les arts tèxtils i del paper.


A més, la fira també comptarà amb un espai creatiu per la mainada perquè puguin fer córrer la seva imaginació.

Deixa un comentari