Publicat el 21/01/2022

La Fundació Humana recull més de 6 tones de tèxtil usat a Cabrils

 

La recollida equival a 26.600 articles de roba que podran allargar-ne la vida útil mitjançant la reutilització i el reciclatge

 

La Fundació Humana, encarregada de la recollida de residus tèxtils a Cabrils, ha recollit un total de 6.566 kg de roba, complements tèxtils de la llar i de calçat al municipi durant l’any 2021.
Aquest servei de recollida és gratuït i permet reciclar o reutilitzar el tèxtil usat que es diposita en els contenidors verds d’aquesta organització sense ànim de lucre.

La quantitat recuperada equival a 26.600 articles de roba que són classificats a la planta de preparació per a la reutilització que Humana té a l’Ametlla del Vallès (Vallès Oriental). La major part tindrà una segona vida: el 50% es pot reutilitzar i més del 35%, reciclar.

Les donacions de roba i tèxtil usats es poden deixar en els set punts de recollida de què disposa Cabrils i que es troben ubicats a les següents zones:

  1. Carrer del Sant Crist (Torre Can Amat)
  2. Carrer Eucaliptus amb Camí de Mataró
  3.  Passeig de Cabrils amb Camí de la muntanya
  4. Pàrquing Carrer Torrent Roig
  5. Avinguda Llobatera amb C/ de les serres
  6.  Avinguda Santa Elena
  7. Carrer de les escoles/Sant Sebastià

D’aquesta manera, el municipi contribueix a donar una segona vida a la roba, reduir el volum de tèxtil que acaba als centres de tractament de residus i facilitar el reciclatge de peces en mal estat. Així mateix, amb els fons obtinguts de la gestió de la roba, la Fundació Humana finança projectes de cooperació internacional arreu del món

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

Deixa un comentari