Publicat el 02/02/2022

L’hospital de Blanes comença a flexibilitzar restriccions i permet que a els pacients no covid tornin rebre visites

 

També permet un acompanyant per a aquells qui s’han de fer una prova o hagin de sotmetre’s a una intervenció

 

L’hospital de Blanes (Selva) comença a flexibilitzar restriccions i permet que els pacients no covid que hi ha ingressats puguin tornar a rebre visites. Això sí, només es permetrà un sol acompanyant i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva recomana que sempre sigui la mateixa persona.
A partir d’aquest dimarts, els pacients no covid que estan ingressats a planta de l’hospital de Blanes podran tornar a rebre visites.
L’horari serà de les dotze del migdia a les dues de la tarda, de dilluns a diumenge. Només es permetrà que entri un sol acompanyant a l’habitació, i es recomana que sempre sigui la mateixa persona.
En queden exclosos, però, els qui estan a l’àrea de crítics o a la Unitat Polivalent d’Observació (UPO) d’urgències. En aquests casos, les visites continuen suspeses (tot i que es mantenen excepcions, sempre sota criteri dels professionals assistencials)

La mesura, de moment, no s’aplica a l’hospital de Calella (Maresme). Aquí, explica la Corporació, “de moment les visites es mantindran suspeses, ja que l’impacte de la covid és major en aquest centre”.
Tot i que tant aquí com a Blanes, aquells pacients que s’hagin de fer una prova o sotmetre’s a una intervenció sí podran entrar als centres amb un acompanyant.

 

Redacció
Imatge i font: Agència Catalana de Notícies ACN

Deixa un comentari