Aries

21 de març al 20 d'abril

Qui dia passa, any empeny, i per això no t’has d’ancorar en el passat; tot el que t’ha passat, tots els traumes i pors, ja no són reals, només ho és el present.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Cada vegada ets més a prop d’aconseguir els teus objectius professionals. Deixa’t ajudar si algú se t’ofereix, no vulguis abastar-ho tot tu sol.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Has d’aprendre a distingir els coneguts dels amics, no et refiïs de tothom. Cuida la teva salut, que arriba un canvi estacional i baixen les defenses.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

No estàs sol, hi ha molta gent al teu voltant. Només de mirar amb el cor veuràs que no tothom és hostil, hi ha molta gent generosa i amb molt d’amor per donar.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

La família és important i no els has de deixar de costat si et volen amb ells, però no deixis que et tallin les ales: qui t’estima de veritat no t’ha de retenir ni reprimir.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Rebutja la gent negativa que hi ha al teu voltant, tingues valentia per apartar-los de la teva vida, no et fan cap bé. Aquests dies tindràs sort en el joc.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Si no tens parella sempre ets a temps d’obrir el teu cor de nou, però abans s’han de tancar les cicatrius, no vulguis tapar un buit amb una il·lusió.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

La teva economia pot sentir-se reforçada per un cop de sort o una oferta important de feina. Si ets emprenedor, ara pot ser el moment de llançar-se a la piscina.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Hi ha persones interessades que orienten la teva vida cap a les seves necessitats. No deixis que et diguin com viure, pensa en què és el millor per a tu i els teus.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Així com qualsevol nit pot sortir el sol, els propers dies poden passar-te coses que et canviïn la vida. Estigues atent als canvis i aprofita les oportunitats.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

És important que aprofitis aquest temps per aprendre de les teves experiències i no deixar-te portar per emocions impulsives a l’hora de prendre decisions.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Quan l’amor truca a la porta, deixa’l entrar. No omplis una piscina de llàgrimes per allò que podia haver estat, el teu futur només l’escrius tu i pot ser immillorable.