Aries

21 de març al 20 d'abril

Existeixen més persones al món, no ets el centre de l’univers i has de començar a entendre-ho; has d’aconseguir acceptar que tothom té el seu espai.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Un amor nou podria fer-te oblidar com de malament ho has passat abans; no deixis que les males experiències t’impedeixin conèixer aquesta persona.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

L’amor necessita que prenguis una decisió; pot ser que estiguis desitjant dues persones en aquest moment, has d’optar per qui et faci feliç. Escolta el teu cor.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

No pots tenir sempre la raó en tot, i si algú et fa veure un punt de vista diferent sobre un tema, és probable que tingui la raó i li ho hagis de reconèixer.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

No és bo que mantinguis una amistat amb algú que et tira per terra o que vol veure’t sempre amb problemes; és probable que no s’adoni de la seva actitud.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

És una bona opció el començar a estalviar, ja que s’acosten temps dolents. Si no pots, intenta donar prioritat als articles bàsics de primera necessitat.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Necessites començar a conèixer més gent i sortir més. Pensa en una reunió d’amics o una sortida de cap de setmana amb la gent que estimes.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

No deixis que una persona que et va fer molt de mal torni a aparèixer; cal que hi vagis amb compte, perquè podries creure fàcilment les paraules que et digués.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tens al cap una idea que podria produir molts beneficis. No deixis que se t’escapi l’oportunitat de dur-la a terme, necessites començar a pensar en positiu.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Una persona molt important et donarà una oportunitat que no pots desaprofitar; podria ser el començament d’un camí molt llarg que recorregueu plegats.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Podries adoptar una forma diferent de veure la vida; si estàs afrontant un trencament amorós, és probable que t’assabentis d’una mentida.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No deixis d’estar present en la vida dels teus éssers estimats. No és bo que sempre estiguis tractant d’evitar el contacte amb altres, no ets un animal solitari.