Publicat el 02/08/2017

La veïna de Caldes va rebre dilluns la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya

L’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou,i la regidora d’Acció Social, Laura Aloy, s’han apropat a la residència Bellavista de Caldes d’Estrac per felicitar personalment la Consolación Sánchez, veïna de Caldes, que acaba de fer 100 anys.

Durant l’homenatge, la veterana veïna de Caldes, acompanyada de la seva filla, Lluïsa Alemany, ha rebut la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya, i una felicitació per escrit de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa i Coll.

Consolación Sánchez va néixer el 17 d’abril del 1917 a Martín de Yeltes, Salamanca, i es va traslladar a Barcelona el 1939, tot just finalitzada la Guerra Civil. El 1943, es va casar amb Lluís Alemany, i ja fa 30 anys que viu a Caldes d’Estrac. En paraules de la seva filla: “la mare, que ja és besàvia, s’ha passat la vida lluitant i  sempre ha demostrat i, així continua sent, una profunda estima per la família”.

La trobada, plena d’emocions, va culminar amb el lliurament d’un ram de flors a l’homenatjada i un brindis a la seva salut.

 

Deixa un comentari