Publicat el 16/04/2015

El programa “Què t’hi juges!” de Ràdio Barcelona de la Cadena SER Catalunya celebrarà de forma molt especial el 75 aniversari de l’ex-jugador i ex-entrenador de bàsquet català, Nino Buscató, col·laborador d’aquest mitjà radiofònic des de fa més de 25 anys.
L’homenatge a Nino Buscató tindrà lloc el proper dilluns 20 d’abril amb un programa especial en directe des del pavelló municipal de La Plana de Badalona, un dels camps històrics d’aquesta ciutat on Nino Buscató va jugar molts partits amb la samarreta del Joventut Badalona.
Aquesta edició especial del programa “Què t’hi juges!” s’emetrà de 20.30 a 22 hores i comptarà amb la participació de persones que han tingut un paper rellevant en la carrera esportiva de Nino Buscató. El programa serà conduït per Sique Rodríguez.


Els aficionats al bàsquet que vulguin assistir en directe al programa al pavelló de La Plana podran fer-ho de manera gratuïta. Les entrades s’obtenen a través de la web: https://www.ticketea.com/que-thi-jugues-a-badalona-homenatge-a-nino-buscato/
Acte: Homenatge a Nino Buscató
Dia: dilluns 20 d’abril
Hora: de 20,30 a 22 hores
Lloc: pavelló de La Plana de Badalona

Deixa un comentari