Publicat el 18/01/2021

El sorteig es va retransmetre en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament a les 17.30h, sota la supervisió del regidor de Promoció Econòmica, Raül Mínguez, i la tècnica de l’àrea, Vanessa Soria

Tal com establien les bases del concurs, el passat divendres es va celebrar el sorteig públic de les butlletes premiades amb 100 euros de regal per gastar en els 44 establiments comercials de la població que es van adherir a la campanya de Nadal #ViuTeià que impulsa la Regidoria de Promoció Econòmica. Cada premi està fraccionat en cinc vals de 20 euros per facilitar les compres, que hauran de realitzar-se en la botiga o negoci que els ha concedit.

En el web de l’Ajuntament (www.ajuntamentdeteia.cat) trobareu els números de les 44 butlletes premiades i els números de reserva

Recollida de premis
Per recollir els premis, els guanyadors i les guanyadores poden contactar amb la Regidoria de Promoció Econòmica i acordar-ne una cita prèvia mitjançant el correu promocioeconomica@teia.cat Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam. Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 666 407 736 abans del 25 de gener.
A partir d’aquella data, el número premiat que no hagi estat reclamat pels guanyadors o guanyadores quedarà sense efecte i donarà pas al número de reserva que el substitueix.

D’acord amb el reglament del concurs, és indispensable que la persona guanyadora presenti la butlleta premiada, juntament amb el tiquet de compra que justificava la participació en el sorteig.

Deixa un comentari